Klimakteriesild

Journalist Sanne Gottlieb tager livtag med et af kvindelivets store tabuer: overgangsalderen. Gennem en række samtaler med stærke, svage, kendte, elskede, vidunderlige og sjove danske kvinder undersøger Klimakteriesild, hvordan det er at være en sild – når man ikke længere kan få børn, når sexlysten gemmer sig, og når kroppen skriger på hormoner.

Dr. Felding er interviewet til bogen.

Klik her for at downloade læseprøve

5 tanker om “Klimakteriesild”

 1. Hej Christine. Hvad hedder den stikpille med DHEA du skriver om i bogen Klimakterie sild ? Jeg får hovedpine af både østrogen og progesteron – tåler det tydeligvis ikke genetisk. Jeg har lige været ved gynækolog for at få recept på det med DHEA og han gav mig Intrarosa. Men det kan jeg se på nettet at op mod 10 % får celleforandringer af. Og der står det er hormonet Prasteron – ikke DHEA som jeg troede….
  Mvh Ingrid

 2. Klimakteriesild er en rigtig god bog – og dejligt du også deltager med din store viden 🙂
  I bogen skriver du at det er vigtigt at få scannet livmoderslimhinden to gange om året, hvis man får rent østrogen. Det er lidt forvirrende med de forskellige slags østrogen, og jeg har derfor følgende spørgsmål: Jeg er 48 år, og har brugt ovestin (østriol) de sidste 3 år. I starten 1 gang om ugen, nu hver dag, og er rigtig glad for virkningen på både slimhinder, humør og energi. Skal jeg bede min læge om henvisning til at få scannet livmoderslimhinden fordi jeg bruger ovestin eller gælder det kun ved brug af østradiol?

  Venlig hilsen Britt

  1. Har svaret dig på klinikmailen – håber du vil copy-paste dit spørgsmål på mandag til “Det er bare en overgang” I mellemtiden, kan du melde dig ind i gruppen

   1. mange tak for svar 🙂 Jeg er allerede medlem af gruppen, og har hermed også skrevet mit indlæg der – ser frem til svaret.
    Hilsen Britt

Der er lukket for kommentarer.