OBS OBS OBS

Jeg har lovet at fortælle, hvis jeg skal arbejde hos en kollega, så hold øje. Jeg fortæller det her:

Den  19. september  skal jeg arbejde hos gynækolog Dorthe Snejbjerg.

Herlev Torv 1, 2730 Herlev

Tlf: 4494 1212.

Den    skal jeg arbejde hos gynækolog Sandra Teiblum,

Allerød stationsvej 10, 2 th, 3450 Lillerød

Tlf: 4826 8081.

Den   13. og 26. august skal jeg arbejde i Kvindeklinikken København.

Degnemose allé 2 A, 1 sal, 2700 Brønshøj

Tlf: 3646 7140.

 

<

14 tanker om “OBS OBS OBS”

 1. Kære Christine Felding.

  Jeg havde fået den opfattelse, at du var gået på pension ? Er det stadig muligt at konsultere dig i praksis .

  Vh. Anne Murillo
  ( tidligere patient fra Rungsted)

 2. Hej Christine Felding

  Hvor er det muligt at kontakte dig henne? Jeg har søgt nettet tyndt for hvordan jeg kan komme i kontakt med dig vedr nogen spørgsmål jeg har

 3. Hej det er jo nok et long shot at få en tid hos dig, til vejledning om og igangsættelse af hormonbehandling, i Herlev til april. Men jeg vil da forsøge. Hvis ikke det lykkedes, hvem kan du så anbefale mig at tale med? (en der er rigtig dygtig til kombinationsbehandling) mvh Tanja Staal Wegner

 4. Kære Christine Felding,
  Jeg er af min læge på Bispebjerg Hospital, Endokrinologi, Pia Agnete Eiken blevet anbefalet at tage kontakt til dig for et besøg.
  Jeg håber dette vil være muligt, og kan komme
  stort set, hvor og hvornår det måtte passe ind i din kalender.
  Pft. og mvh

 5. Kære Christine, jeg er kommet hos dig i mange år, og er ked af at konstatere, at du har solgt din klinik. Har du mulighed for at anbefale en god gynækolog? Bor i Skovlunde, men kører gerne for et godt sted.

  Håber, du har det godt😊.
  Mvh.
  Majken

  1. Hej Majken. Du er velkommen at besøge mig, enten i Allerød eller Herlev – se adresser og til-numre på hjemmesiden. Husk i så fald, at ringe til min gamle klinik og få din journal overført.
   Håber også, at du har det godt!
   Christine

 6. Hej Christine. Jeg følger en del læger i England som giver kombinationsbehandling – inkl testosteron. Jeg er i østrogenbehandling men det er bare slet ikke nok til at lindre de symptomer jeg har. Kan du anbefale gynækologer, der arbejder med kombinationsbehandling? Bor på Frederiksberg i København. Tak!

Der er lukket for kommentarer.