Klimakteriesild

Journalist Sanne Gottlieb tager livtag med et af kvindelivets store tabuer: overgangsalderen. Gennem en række samtaler med stærke, svage, kendte, elskede, vidunderlige og sjove danske kvinder undersøger Klimakteriesild, hvordan det er at være en sild – når man ikke længere kan få børn, når sexlysten gemmer sig, og når kroppen skriger på hormoner.

Dr. Felding er interviewet til bogen.

Klik her for at downloade læseprøve

2 tanker om “Klimakteriesild”

  1. Hej Christine. Hvad hedder den stikpille med DHEA du skriver om i bogen Klimakterie sild ? Jeg får hovedpine af både østrogen og progesteron – tåler det tydeligvis ikke genetisk. Jeg har lige været ved gynækolog for at få recept på det med DHEA og han gav mig Intrarosa. Men det kan jeg se på nettet at op mod 10 % får celleforandringer af. Og der står det er hormonet Prasteron – ikke DHEA som jeg troede….
    Mvh Ingrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *