1.6million-klubben

Jeg skriver som ambassadør for 1.6 millionklubben – se nedenfor. Foreningen er under opbygning og har brug for penge. Vi ville være taknemlige for en indmeldelse – 200 kr/år. Send gerne informationen videre til venner og bekendte. Mænd er også velkomne.

1.6millionklubben er en non-profit forening, som har fokus på kvinders helbred og har til formål at skabe opmærksomhed og udbrede information vedrørende kvinders sundhed og livsstil. Vi henvender os primært til kvinder i Danmark over 18 år men alle er velkomne til at deltage i vore arrangementer. Foreningen er en del af et netværk med frivillige grupper primært i de nordiske lande. Foreningen i Danmark er relativt nystartet – for to år siden – medens foreningen i Sverige har over 37.000 betalende medlemmer. 

Vi har etableret en stærk sundhedsfaglig gruppe, bestående af forskere, professorer og læger indenfor forskellige discipliner og afholder seminarer og work-shops for at sprede opdateret og vigtig information til så mange kvinder som muligt. !.6millionklubben ønsker at fokusere på kvindeperspektivet, som en obligatorisk del af medicinsk forskning og uddannelse.

Foreløbig er der planlagt foredrag vedrørende Alzheimer, Kvinder og smerte m.v. Senere kommer der foredrag om diabetes, inkontinens, hovedpine, overgangsalder, osteoporose m.v.

 Der findes mere information på vores hjemmeside www.1.6millionklubben.dk.