4 tanker om “Skriv til gynækologen”

 1. Hej.
  Jeg har for ca. 2 år siden fået opsat en mini spiral, som umiddelbart ikke har kostet mig nogle problemer. Dog har jeg de sidste par dage haft lidt flere uregelmæssig blødninger og ubehag. Mit spørgsmål er derfor om der er nogen chance for, at spiralen kan sidde forkert eller lign. og om den beskytter i et sådanne tilfælde? Tak for din tid.
  Mvh Klara

 2. Jeg er 82 år og har store problemer med sved om natten – det er fra brystet og ned til midt på låret.
  Mange nætter må jeg op og skifte nattøj to gange.

  Jeg har for mange år siden fået fjernet min livmoder.
  Dengang fik jeg en måned efter konstateret ved en kvindelig gynækolog, at jeg havde Endometriose men det er 40 år siden – dengang fik jeg piller for at komme i kunstig overgangsalder.

  Men svedeturene er først kommet indenfor de senere år og altså hvorfor ?

  Jeg har fået foretaget en blodprøve hos min egen læge, men den viste intet unormalt.

Der er lukket for kommentarer.