En stor succes

Nogle læger og tandlæger imødekommer allerede danskernes ønske om at få informationer på sms. En af dem er gynækolog Christine Felding, som har klinik i Rungsted. Hun er begejstret for systemet:
– Vi havde ligesom alle andre utrolig mange patienter, der glemte aftalerne. Og når vi sidder og piller næse i 20 minutter, er det penge lige ud af vinduet. Så lige så snart, vi hørte om det, tænkte vi: Yes! Det må vi da have!, forklarer hun.
Og systemet har bestemt ikke skuffet hende:
– Vi indførte det for et halvt år siden, og det kører bare. Det er en stor succes. Langt flere husker nu deres aftaler. Og det er simpelt hen så nemt. Vi skal blot skrive patientens mobilnummer ind i system, så sender det automatisk en påmindelse til patienterne hver morgen.
– Jeg glæder mig helt vildt til, det bliver mere udbredt, og for eksempel min egen tandlæge også får det. For man glemmer nemt en aftale, man har fået flere måneder før. Især de unge er slemme til at glemme aftaler. Men de har heldigvis altid mobilen på sig, så nu husker de os.

20070531_en_stor_succes_2

Ekstra Bladet 31. maj 2007